Nybyggeri Esbjerg, Varde og omegn.

Nybyggeri Esbjerg, Varde og omegn

Hornelund Totalbyg løser alle typer opgaver, små som store. Skal der bygges legehus til ungerne, garage til bilen eller havestue til de lyse nætter, så har vi erfaringen, der sikrer et godt resultat. Hornelund Totalbyg tilbyder nemlig nybyggeri i Esbjerg, Varde og omegn.

Skal du bygge nyt hus, påtager vi os med glæde tømreropgaven og kan stå for hele entreprisen

 

Vi har stor erfaring inden for nybyg af træhuse, og har du specielle ønsker til facadematerialer har vi erfaringen der skal til, samtidig med at vi altid holder os opdateret på de nyeste byggematerialer.

Ønsker du en klassisk murstensvilla, kan vi ligeledes bidrage med vores brede erfaring til lige netop dit byggeri. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen kommer videre med dit projekt.​

Hvad er prisen på nybyggeri?

Det er selvfølgelig op til opgavens størrelse og omfang. Skal du have bygget et legehus til ungerne, vil prisen selvfølgelig afspejle de få timer der skal ligges i projektet. 

Vi vil hjertens gerne komme med et bud på hvad projektet skal koste. Har du en idé til dit næste nybyggeri, vil vi rigtig gerne give et bud på opgaven. Du kan blot sende os en besked gennem vores kontaktformular, hvor du vælger “nybyggeri” som emnet. 

Firmaet

Hornelund Totalbyg ApS
Hornelund 67
6800 Varde

Copyright © Hornelund Totalbyg ApS